DÜNYA

Aksa Tufanı operasyonu sonrası bir milyon siyonist işgalci kaçtı

 siyonist rejim medyası, Aksa Tufanı operasyonunun ardından bir milyon siyonistin işgalcinin, işgal altındaki Filistin topraklarından kaçtığını duyurdu.

siyonist rejim kanalı Kanal 12, bir milyon işgalci siyonistin, işgal altındaki Filistin topraklarını terk ettiğini ve geldikleri ülke ve şehirlere, özellikle Avrupa ve ABD'ye döndüğünü bildirdi.

Al-Shorouk sitesine göre, daha önce siyonist merkezi "CJI" tarafından yapılan bir anketin sonuçları, işgal altındaki topraklarda yaşayan işgalci siyonistlerin yüzde 29'unun Filistin'den kaçmayı düşündüğünü ve yüzde 71'inin önümüzdeki aylarda yaşam koşulları konusunda iyimser olmadığını gösterdi.

Anket sonuçları ayrıca, işgalci siyonistlerin yüzde 50'sinin Aksa Tufanı operasyonundan etkilendiğini ortaya koydu.

Ankete katılan işgalci siyonistlerin yüzde 55'i de esirlerle dayanışma içinde olduklarını ve onların özgürlüğü için gösteri yaptıklarını ve  siyonistlerin yüzde 84'ünün işgal rejiminin diplomasisinden memnun olmadığını ortaya koydu.

Ayrıca, ankete katılanların yüzde 69'u dünya çapında işgalci siyonistlere karşı olan tepkiyi askeri tehditlerle eşdeğer bir tehdit olarak görüyor. (İLKHA)