EKONOMİ

BESO'nun sağlık hizmetlerine bir yenisi eklendi

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile özel iki hastane arasında imzalanan protokolle üyelere indirimli sağlık hizmeti verilecek.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, üyelerine yönelik projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Çiftçi, Diyarbakır'da bulunan özel hastane ile protokol imzalayarak odaya kayıtlı üyelerin yüzde 15’e varan indirimli hizmet alabileceğini vurguladı.

Çiftçi, "Yapılan anlaşma çerçevesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bağlı üyelerimiz için hastanes ile yüzde 15’e varan indirimden yararlanarak sağlık hizmetleri alabilecekler. Protokol anlaşması çerçevesinde indirimden faydalanmak isteyen oda üyelerimizin, oda kayıt belgesini ibraz etmeleri gerekmektedir." dedi.

Açıklamasının devamında Çiftçi, "Oda olarak esnaflarımızın hayatlarını kolaylaştırmak artan giderlerinin yükünü azaltmak ve genel olarak hem bütçelerine hem de hayat kalitelerine destek olmak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımız neticesinde birçok kurumla indirim protokolleri imzaladık. Esnafımıza daha iyi hizmet etmek için çalışmalarımız, anlaşmalarımız ve projelerimiz devam edecektir. Yapılan anlaşmanın Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)