Sağlık

Cizre'de Kadın Doğum Hastanesi'nin yapımına başlandı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 75 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile 20 Ünitelik Ağış ve Diş Sağlığı Merkezi'nin inşa çalışmalarına başlandı.

Şırnak'ın Cizre ilçesi Konak Cumhuriyet Mahallesi'nde 75 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile 20 Ünitelik Ağış ve Diş Sağlığı Merkezi'nin yapımına başlandı.

İlk kazmanın vurulduğu şantiye alanını ziyaret eden Cizre Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Cizre Devlet Hastanesi 75 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile 20 Ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin ihalesi tamamlanarak çalışmalara başlandı.

Projede, 75 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ve 20 Ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılacak. 4 kattan oluşacak şekilde planlanan proje 2026 yılı başlarında teslim edilmesi planlanıyor.

İlk çalışmaların başladığı inşaat alanında Şırnak İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sait Değer, Cizre İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ömer Ezin, Cizre Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Çağrı Özütok, Makinsan Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Dikçi ve İlçe protokolü hazır bulundu. (İLKHA)