Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın HÜDA PAR Kongresi mesajında "Gazze" vurgusu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, HÜDA PAR 5. Olağan Büyük Kongreye gönderdiği mesajında, "HÜDA PAR'lı kardeşlerimi Gazze ve işgal edilmiş Filistin toprakları başta olmak üzere İslam dünyasındaki insani dramlar karşısında sergiledikleri vicdanlı tavır için ayrıca tebrik ediyorum." dedi.

HÜDA PAR, Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan Kuzey Ankara Kongre ve Kültür Merkezi'nde 5'inci Olağan Büyük Kongresini gerçekleştirdi. Kongre sonucunda yapılan seçimde HÜDA PAR Genel Başkanlığına Zekeriya Yapıcıoğlu seçildi.

Kongreye Cumhurbaşkanı Erdoğan da bir mesaj gönderdi. Kongrede okunan Erdoğan'ın mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu HÜDA PAR Genel Başkanı…

Nazik davetiniz için teşekkür ediyor, HÜDA PAR 5'inci Olağan Büyük Kongresi'nin ülkemiz, milletimiz ve çok partili demokrasimiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Sizlerin şahsında Hür Dava Partisi'ne gönül vermiş tüm kardeşlerime en kalbi selam ve muhabbetlerimi gönderiyorum.

HÜDA PAR, her karışı mübarek şehit kanlarıyla yoğrulmuş vatanımızın bekası, milletimizin istiklal ve istikbali, devletimizin birlik ve bütünlüğü söz konusu olduğunda milli bir duruş sergilemiştir.

14-28 Mayıs seçimleri sürecinde olduğu gibi HÜDA PAR, milletimizin ezeli ve ebedi kardeşliğini dinamitlemeye yönelik girişimler karşısında da kendine yakışanı yapmaktan çekinmemiştir.

Siyasi bir projeden ziyade milli bir proje olarak baktığımız 'Türkiye Yüzyılı' vizyonumuza HÜDA PAR mensubu kardeşlerimizin samimiyetle sahip çıktığını görmekten büyük memnuniyet duyuyorum.

Türkiye'nin kalkınmasına, büyümesine, güçlenmesine, küresel siyasette hak ettiği yere gelmesine, mazlum ve mağdurların sığınağı olan kimliğini korumasına verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ediyorum.

Yine bu vesileyle HÜDA PAR'lı kardeşlerimi Gazze ve işgal edilmiş Filistin toprakları başta olmak üzere İslam dünyasındaki insani dramlar karşısında sergiledikleri vicdanlı tavır için ayrıca tebrik ediyorum.

Bu düşüncelerle Partinizin 5'inci Olağan Büyük Kongresi'nin tekrar hayırlı olmasını ve başarılı geçmesini temenni ediyor, sizlerin şahsında HÜDA PAR mensuplarına en kalbi selamlarımı iletiyorum." (İLKHA)