DÜNYA

Direnişçiler bugün 5 tank ve 2 buldozeri daha imha etti

Gazze Şeridi'ndeki direniş grupları, bugün siyonist rejime ait savaş araçları ve askeri teçhizatların imha edildiğini bildirdi.

Kassam Tugayları, işgal rejimine ait imha ettikleri askeri teçhizatta ilişkin açıklamada bulundu.

İşgal rejimine her gün ağır darbeler indirildiğini belirten Kassam Tugayları, yaptığı açıklamada, "Gazze şehrinin doğusunda, Şucaiyye Mahallesi'ndeki Bağdat Caddesi'nde israil'e ait dört Merkava 4 tankını ' el-yasin 105' roketleriyle hedef aldık." dedi.

Kassam Tugayları açıklamada ayrıca, "Bir mayın tarlasını patlatarak iki israil D9 askeri buldozerini hedef aldık ve bu operasyon, Gazze şehrinin batısındaki Tel el-Hava Mahallesi'ndeki Halid bin Velid Camii yakınlarında bu araçların tamamen yanmasına neden oldu." bilgisini paylaştı.

El-Aksa Şehitleri Tugayları, Fetih Hareketi'nin askeri kanadı da Gazze şehrinin batısında bir Merkava tankını havanla imha ettiklerini duyurdu.

İzzeddin Kassam Tugayları, bugün öğle saatlerinde Tel el-Hava bölgesinde üç tank, bir zırhlı personel taşıyıcı ve Siyonist rejim ordusunun piyade güçlerini bomba kullanarak hedef alan dokuz operasyon gerçekleştirdiklerini açıklamıştı. (İLKHA)