Adana Haberleri

Adana haberleri ve güncel Adana gelişmeleri, Adana ile ilgili tüm video, Adana fotoğrafları ve Adana haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Peygamber Sevdalıları, Gazze'deki krize ve soykırıma dikkat çekmek amacıyla Adana'da basın açıklaması düzenledi.

GÜNCEL

Vali Köşger, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek deprem sonrası yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Siyaset

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana'da il ve ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelerek, bölgedeki siyasi gelişmeleri ve partinin stratejilerini...

Siyaset

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana'da düzenlenen toplantıda HAKSİAD üyeleriyle bir araya gelerek iş dünyasının sorunlarını ve çözüm önerilerini...

Siyaset

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Radyo Vuslat 101.1 FM'de katıldığı programda gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

Siyaset

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana İl Başkanlığı'nın düzenlediği halk buluşması programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Siyaset

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, beraberindeki heyetle birlikte Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Nuri Kökçüoğlu'na ziyaret gerçekleştirdi.

GÜNCEL

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, 2023 yılında Adana'da namaz kıldığı esnada hain bir saldırı sonucu şehit olan Sacit Pişgin'in...

Kültür

Adana'nın salça üretiminde kullanılan eski yöntemleri, bölgenin lezzetli ve kaliteli salçalarının sırrını ortaya koyuyor.

GÜNCEL

Adana'da, sokakta yürüdüğü esnada kimliği belirsiz iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Adana'da elektrik direğinin tamiratı için direğe çıkan şahıs, akıma kapılarak hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Adana istikameti Tekir mevkiinde otoyolda, bir kamyon ile iki tır'ın çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme kazada, 5 kişi yaralandı.

Vefatlar