aşırı yağış Haberleri

aşırı yağış haberleri ve güncel aşırı yağış gelişmeleri, aşırı yağış ile ilgili tüm video, aşırı yağış fotoğrafları ve aşırı yağış haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

Muson yağmurlarının ülke genelinde yarattığı tahribat nedeniyle Belucistan'da 5 çocuğun, Hayber Pahtunhva'da ise 4 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

DÜNYA

Bangladeş'te ülkenin bazı bölgelerinde çoğunlukla akarsuların taşması sonucu meydana gelen sel felaketinde ölenlerin sayısı 67'ye yükseldi.

DÜNYA

Hindistan'ın güneyindeki Andhra Pradesh ve Telangana eyaletlerinde meydana gelen şiddetli yağışların yol açtığı hasar sonucu en az 12 kişinin öldüğü...

DÜNYA

Afet Yönetimi ve Yardım Bakanlığı'na bağlı Ulusal Afet Müdahale Koordinasyon Merkezi'ne (NDRCC) göre, Bangladeş'te bu ay haftalardır meydana gelen yıkıcı...

DÜNYA

Hindistan'ın batısındaki Gucarat eyaletinde aşırı yağışlarla bağlantılı olaylarda ölenlerin sayısı 35'e yükseldi.

DÜNYA

Bangladeş hükümetine göre bazı bölgelerde mevsimsel yağmurların neden olduğu benzeri görülmemiş sellerde toplam 31 kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Hindistan'ın batısındaki Gucarat eyaleti ve komşu Racastan'da şiddetli yağışların yol açtığı olaylarda 17 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi kayboldu.

DÜNYA

Pakistan'da muson yağmurları ve ani sel felaketlerinde 187 kişinin hayatını kaybettiği, 333 kişinin de yaralandığı belirtildi.

DÜNYA

Çin'in güneybatısındaki Sichuan eyaletinde aşırı yağışların ardından meydana gelen sel olaylarında ölenlerin sayısı 14'e yükselirken 25 kişi halen kayıp.

DÜNYA

Afganistan'ın Kunar eyaletinin büyük bölümünü etkileyen sel baskınında en az 5 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

DÜNYA

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde aşırı yağış sonrası meydana gelen olaylarda 22 kişi öldü.

DÜNYA

Güney Kore'nin güney bölgelerinde meydana gelen rekor düzeydeki sağanak yağışların en az dört kişinin ölümüne yol açtığı belirtildi.

Vefatlar