Avrupa yetim eli Haberleri

avrupa yetim eli haberleri ve güncel avrupa yetim eli gelişmeleri, avrupa yetim eli ile ilgili tüm video, avrupa yetim eli fotoğrafları ve avrupa yetim eli haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


EĞİTİM

Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteğinde bulunmak amacıyla, Adana'da kırtasiye yardımı yaptı.

DÜNYA

Avrupa Yetim Eli, Yemen'de devam eden yağışlar nedeniyle zor günler geçiren halka gıda paketi, battaniye ve nakdi yardımda bulundu.

GÜNCEL

Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteğinde bulunmak amacıyla Şanlıurfa’da kırtasiye yardımı yaptı.

Sağlık

Avrupa Yetim Eli, Kuzey Makedonya'nın Strumica kentine bağlı farklı bölgelerde sünnet programı düzenledi.

GÜNCEL

Avrupa Yetim Eli, yıllardır geleneksel hale gelen sünnet organizasyonu kapsamına bu sene de Kuzey Makedonya'da yüzlerce çocuğu sünnet ettirecek.

DÜNYA

Avrupa Yetim Eli, Kurban Bayramı kapsamında Afganistan'da düzenlediği kurban organizasyonu ile yüzlerce kurbanlık hayvanın etini binlerce ihtiyaç sahibine ulaştırdı.

Vefatlar