balık Haberleri

balık haberleri ve güncel balık gelişmeleri, balık ile ilgili tüm video, balık fotoğrafları ve balık haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın projesi çerçevesinde, Şırnak'ta nehir, göl, gölet ve barajlara 1 milyon 650.000 adet sazan yavrusu bırakıldı.

GÜNCEL

Ege ve Karadeniz'de sezonun açılmasının ardından Akdenizli balıkçılar da son hazırlıklarını tamamlayarak bu gece "Vira Bismillah" demeyi bekliyor.

Röportaj

Sezonunun ikinci haftasında balığın bollaşmaya başladığını söyleyen Tarihi Kumkapı Balıkçıları, bu yıl denizlerde balığın bereketli olduğunu, halkın hem ucuz hem...

GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir Körfezi’nde yaşanan toplu balık ölümleri ve yaygın kirliliği mercek altına aldı. Bakan Kurum,...

GÜNCEL

Denizlerde 15 Nisan itibarıyla başlayan av yasağının sona erdiği gece yarısının ardından balıkçılar, yeni sezonun ilk avı için denize açıldı.

GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir Körfezi'nde meydana gelen balık ölümlerine ilişkin inceleme başlattı.

GÜNCEL

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde balık tutmak için gittiği baraj gölünde akıntıya kapılarak kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı.

Vefatlar