baskın Haberleri

baskın haberleri ve güncel baskın gelişmeleri, baskın ile ilgili tüm video, baskın fotoğrafları ve baskın haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

İşgalciler dün gece ve bu sabah erken saatlerde Batı Şeria’nın kuzeyindeki Nablus ve Kalkiliya vilayetlerinin çeşitli bölgelerine baskın düzenledi.

DÜNYA

İşgal rejimi, eski Kudüs ve Filistin Müftüsü, Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri'nin evine baskın düzenledi.

DÜNYA

İşgalciler, gece ve sabah erken saatlerde Batı Şeria’da birçok bölgeye baskın düzenledi. Baskında birçok Filistinli genci alıkoydu.

DÜNYA

siyonist işgalci yerleşimci Yahudiler, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi.

DÜNYA

İşgal rejimi sabah saatlerinde Batı Şeria’nın çeşitli bölgelerine düzenlediği baskınlarda 2 kişi yaralandı ve çok sayıda kişi alıkonuldu.

DÜNYA

İşgal rejimi, bu sabah Batı Şeria’nın El Halil, Beytüllahim, Tulkerim, Nablus, Ramallah, Kalkilya ve Eriha kentlerine baskın düzenledi.

DÜNYA

İşgal rejiminin, işgal altındaki Batı Şeria'da düzenlediği baskınlarda biri ağır 7 Filistinlinin yaralandığı belirtildi.

DÜNYA

siyonist işgal rejimi, Batı Şeria'da düzenlediği baskınlarda en az 11 Filistinliyi alıkoydu.

DÜNYA

İşgal rejimi bu sabah erken saatlerde Batı Şeria’nın birçok bölgesine baskın düzenledi ve evlerde zorla arama yaptı.

GÜNCEL

Batman'da uyuşturucu satıcılığı yaptığı belirtilen 2 şahıs üzerinde ve bir iş yerinde yapılan basında uyuşturucu madde ele geçirildi.

Vefatlar