BATI ŞERİA Haberleri

BATI ŞERİA haberleri ve güncel BATI ŞERİA gelişmeleri, BATI ŞERİA ile ilgili tüm video, BATI ŞERİA fotoğrafları ve BATI ŞERİA haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Sözcüsü Stephen Dujarric, işgal rejiminin Cenin kenti ve kampına saldırısının binden fazla aileyi yerinden ettiğini açıkladı.

DÜNYA

İşgalci siyonist kuvvetlere ait bir kepçenin, Filistinli bir şehidin naaşını yerlerde sürüklemesi tepkilere neden oldu.

DÜNYA

siyonist işgal rejimi, 10 gün süren saldırının ardından Cenin ve kampından büyük yıkım bırakarak çekildi.

DÜNYA

Bu sabah Batı Şeria'da esir alınan Hac Eymen Raceh Abed'in şehit olduğu, yapılan incelemelerde vücudunda işkence izlerine rastlandığı bildirildi.

DÜNYA

İslami direniş hareketi HAMAS, Batı Şeria'nın El Halil şehrinde 3 işgalci polisin öldüğü direniş operasyonunu tebrik etti.

DÜNYA

İşgal kuvvetleri, Batı Şeria'nın Cenin şehrine ve kampına yönelik saldırılarını üst üste beşinci günde de sürdürdü.

DÜNYA

Filistin Ulusal Girişimi Hareketi Genel Sekreteri Mustafa El-Bergusi, Filistinlilerin Cenin ve Tulkerem’de karşı karşıya oldukları tehlikeye dikkat çekti.

DÜNYA

El Halil'in kuzeyindeki bir yerleşim yerinde bomba yüklü aracın yanı sıra silahla düzenlenen eylemlerde 4 işgalci siyonist yerleşimci yaralandı.

DÜNYA

İşgalci siyonistlerin, Cenin ve Tulkarm başta olmak üzere Batı Şeria'da düzenlediği kapsamlı saldırılarda en az 17 kişi şehit oldu.

DÜNYA

İşgal dışişleri bakanı Israel Katz, Cenin ve Tulkarm kamplarındaki direnişi "etkisiz kılma"  bahanesiyle Gazze'de olduğu gibi kamplarda yaşayanların boşaltılması çağrısında...

DÜNYA

Filistinli direniş grupları, halka ve güvenlik hizmetlerine toplumsal seferberlik ruhuyla Batı Şeria'nın kuzeyindeki yaygın işgal saldırganlığına karşı koyma sorumluluklarını yerine...

DÜNYA

İşgalci siyonistlerin, dün geceden bu yana Batı Şeria'nın Cenin, Tubas ve Tulkarm'da yoğunlaşan şehirlere yönelik büyük çaplı saldırılarında 9 Filistinli...

Vefatlar