Batı şeria Haberleri

batı şeria haberleri ve güncel batı şeria gelişmeleri, batı şeria ile ilgili tüm video, batı şeria fotoğrafları ve batı şeria haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

İşgal ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Cenin ve Tulkerim kentlerinde Filistinlilere ait 2 evi patlayıcılarla havaya uçurdu.

DÜNYA

İşgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentinde siyonist işgalciler, katlettikleri bir Filistinlinin naaşı üzerinden askeri araçla geçtiler.

DÜNYA

İşgal rejimin, ağustos ayında işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinlilere ait 78 ev ve tesisi yıktığı, 74 ev ve tesisin yıkımı...

DÜNYA

Siyonist işgalcilerin, Batı Şeria'nın Cenin bölgesinde açtıkları ateş sonucu 2 Filistinli şehit oldu, 3 kişi yaralandı.

DÜNYA

Kudüs Tugayları’na bağlı Tulkerm Taburu komutanı Muhammed Cabir (Ebu Şuca), bu sabah işgalcilerle yaşanan çatışmalarda şehid düştü.

DÜNYA

İşgalciler, gece ve sabah erken saatlerde Batı Şeria’da birçok bölgeye baskın düzenledi. Baskında birçok Filistinli genci alıkoydu.

DÜNYA

İşgalci siyonist yerleşimciler, Batı Şeria’nın kuzeyinde yer alan Selfit kentinin batısındaki Kefer Ed-Diyk beldesinde Filistinli çiftçilere saldırdı.

DÜNYA

İşgal rejiminin, işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyine düzenlediği İHA’lı saldırıda iki Filistinli şehid oldu.

DÜNYA

siyonist işgal rejimi, Batı Şeria’ya saldırdı. Direnişçiler şiddetli çatışmalara girerek karşı koydu.  İlk belirlemelere göre 5 Filistinli şehid oldu.

DÜNYA

Filistin Esirler Kulübü'ne göre, 7 Ekim'den bu yana alıkonulan Filistinli sayısı 10 bine ulaştı.

DÜNYA

İşgal rejimi sabah saatlerinde Batı Şeria’nın çeşitli bölgelerine düzenlediği baskınlarda 2 kişi yaralandı ve çok sayıda kişi alıkonuldu.

DÜNYA

İşgalciler, işgal altındaki Batı Şeria'da 7 Ekim'den bu yana 9 bin 800 Filistinliyi alıkoydu.

Vefatlar