batman üniversitesi Haberleri

batman üniversitesi haberleri ve güncel batman üniversitesi gelişmeleri, batman üniversitesi ile ilgili tüm video, batman üniversitesi fotoğrafları ve batman üniversitesi haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


EĞİTİM

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsünde bulunan 40 dönümlük alanda kurulu fıstık bahçesinin gelirinin öğrencilere burs olarak verileceği ifade edildi.

EĞİTİM

Batman Üniversitesince enerji alanında üç ayrı proje başlığı altında yürütülen çalışmalar hızlandı.

EĞİTİM

Kalkınma ajansları siber vatan programı iş birliği protokolünün imzalanmasının ardından siber vatan laboratuvarı faaliyete geçiriliyor.

EĞİTİM

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 2024-YKS yerleştirme sonuçlarının ardından 19 Ağustos'ta başlayan öğrenci kayıtları için Batman Üniversitesi Batı...

EĞİTİM

Batman Üniversitesi ile Karabük Üniversitesi arasında iki adet akademik iş birliği protokolü imzalandı.

GÜNCEL

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ı ziyaret etti.

EĞİTİM

2024-2025 eğitim-öğretim yılı güz dönemi yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci alımına ilişkin kontenjanlar ve başvuru koşulları ilan edildi.

Sağlık

Sağlık Bakanlığı tarafından verilen ruhsatla Merkez Kampüste yer alan Diş Hekimliği Fakültesi binasının giriş katının diş tedavisi hizmeti verebilecek bir...

Sağlık

Batman Üniversitesi'nde 3 yıl önce Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla kurulan Diş Hekimliği Fakültesi'ne ruhsat verildi.

GÜNCEL

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Tahran'da gerçekleştirilen bir suikast sonucu şehit olan HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye...

EĞİTİM

2024-Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nun ilan edilmesinin ardından Batman Üniversitesi tarafından tanıtım günleri düzenlenmeye başlandı.

GÜNCEL

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Vefatlar