BEYRUT Haberleri

BEYRUT haberleri ve güncel BEYRUT gelişmeleri, BEYRUT ile ilgili tüm video, BEYRUT fotoğrafları ve BEYRUT haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


Analiz

​Hıristiyan Falanjist milislerin, siyonist işgalci rejimin gözetiminde, Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Filistin mülteci kamplarına düzenlediği ve 3 bini aşkın insanın katledildiği...

DÜNYA

Fransız hava yolu şirketi Air France'ın, Lübnan'ın başkenti Beyrut'a uçuşlarını askıya aldı.

DÜNYA

Siyonist silahlı insansız hava aracının, Suriye'nin başkenti Şam'ın kırsalında, Şam-Beyrut otoyolunda bir aracı bombalaması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Yunanistan Havayolları, güvenlik gerekçesiyle Tel Aviv ve Beyrut'a uçuşlarını askıya aldığını açıkladı.

DÜNYA

Brezilya hükümeti, HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'ye, Tahran'da gerçekleştirilen suikastı "şiddetle kınadığını" belirtti.

DÜNYA

Lübnan Hizbullahı, işgalcilerin Beyrut'un güney banliyösüne Salı akşamı düzenlediği saldırının ardından hareketin askeri komutanı Fuad Şükür'ün şehit edildiğini duyurdu.

DÜNYA

HAMAS, işgalci siyonistlerin Beyrut'a yönelik saldırısının "tehlikeli bir tırmanış" olduğunu, saldırının tüm sorumluğunun Nazi-siyonist işgale ait olduğunu bildirdi.

DÜNYA

Lübnan Sağlık Bakanlığı, işgal ordusunun Beyrut'un güneyinde bir bölgeyi bombalaması sonucu 3 kişinin şehit olduğunu, 74 kişinin yaralandığını bildirdi.

DÜNYA

İran, işgal rejiminin Beyrut banliyösüne saldırısını ülkenin egemenliğinin ihlali olarak nitelendirdi.

DÜNYA

İşgal uçaklarının, Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyinde bir binayı bombaladığı bildirildi. Saldırıda Hizbullah komutanlarından birinin hedef alındığı belirtildi.

DÜNYA

Arap Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Hüsam Zeki, Birliğin Hizbullah'ı artık bir terör örgütü olarak sınıflandırmadığını açıkladı.

DÜNYA

Hizbullah'ın, Uluslararası Refik Hariri havaalanında İran silahlarını depoladığı iddialarının ardından 16 yabancı büyükelçi havaalanında gezdirildi.

Vefatlar