bıçaklı saldırı Haberleri

bıçaklı saldırı haberleri ve güncel bıçaklı saldırı gelişmeleri, bıçaklı saldırı ile ilgili tüm video, bıçaklı saldırı fotoğrafları ve bıçaklı saldırı haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

HÜDA PAR Bursa İl Teşkilatı, İnegöl ilçesinde bir grup tarafından defalarca bıçaklanarak katledilen Suriyeli H.K'nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

DÜNYA

Çek Cumhuriyeti'nin batısındaki Domazlice kasabasında bir ilkokulda bir kızın sınıf arkadaşlarına bıçakla saldırması sonucu 2 kişi yaralandı.

DÜNYA

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Solingen kentinde, 3 kişinin öldüğü bıçaklı saldırıyı DAİŞ üstlendi.

GÜNCEL

Merkez Yeşilyurt ilçesinde çıkan kavgada bıçaklanarak ağır yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

DÜNYA

İngiltere'nin kuzeybatısındaki Merseyside'a bağlı Southport'ta meydana gelen bıçaklı saldırıda ölü sayısının üçe yükseldiği bildirildi.

DÜNYA

İngiltere'nin Southport kentindeki bıçaklı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 9'u çocuk 11 kişi yaralandı.

DÜNYA

İngiltere'nin batısındaki Southport'ta düzenlenen bıçaklı saldırılarda en az 8 kişi yaralandı.

Siyaset

Geçtiğimiz günlerde madde bağımlısı bir şahsın 4 kişinin ölümüne, 5 kişinin de yaralanmasına yol açtığı bıçaklı saldırısını kınayan HÜDA PAR...

GÜNCEL

Bingöl'de madde bağımlısı bir kişinin bıçaklı saldırısında yaralanan 2 kişi daha hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Bingöl'ün farklı yerlerinde bıçaklama olayı gerçekleştiren ve 9 kişiyi yaralayan şahıs, emniyet güçlerince su deposu civarında yakalandı.

GÜNCEL

Bingöl Valiliği, madde bağımlısı bir kişinin etrafındakilere bıçakla saldırması sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiğini 7 kişinin de yaralandığını belirtti.

GÜNCEL

Diyarbakır'da geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz şahıslar tarafından uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralanan Çift Kastal Camii imamı Ramazan Demir, yapılan saldırının...

Vefatlar