CENİN Haberleri

CENİN haberleri ve güncel CENİN gelişmeleri, CENİN ile ilgili tüm video, CENİN fotoğrafları ve CENİN haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

İşgal ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Cenin ve Tulkerim kentlerinde Filistinlilere ait 2 evi patlayıcılarla havaya uçurdu.

DÜNYA

İşgal kuvvetleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin şehrine ve kampına yönelik saldırganlığını ve işgalini üst üste sekizinci günde sürdürüyor.

DÜNYA

Bu sabah Batı Şeria'da esir alınan Hac Eymen Raceh Abed'in şehit olduğu, yapılan incelemelerde vücudunda işkence izlerine rastlandığı bildirildi.

DÜNYA

İşgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentinde siyonist işgalciler, katlettikleri bir Filistinlinin naaşı üzerinden askeri araçla geçtiler.

DÜNYA

İşgal kuvvetleri, Batı Şeria'nın Cenin şehrine ve kampına yönelik saldırılarını üst üste beşinci günde de sürdürdü.

DÜNYA

Siyonist işgalcilerin, Batı Şeria'nın Cenin bölgesinde açtıkları ateş sonucu 2 Filistinli şehit oldu, 3 kişi yaralandı.

Filistin

Filistin'in Batı Şeria bölgesinin kuzeydoğusundaki Tubas şehri ve Kuzey Ürdün Vadisi Valisi Ahmed El-Asaad, siyonist işgalcilerin bölgedeki saldırılarını sürdüğünü belirtti.

Filistin

Siyonist rejim sözde ordusunun, 48 saat süren baskının ardından işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kentinden çekildiği belirtildi.

DÜNYA

İşgalci siyonistlerin, Cenin ve Tulkarm başta olmak üzere Batı Şeria'da düzenlediği kapsamlı saldırılarda en az 17 kişi şehit oldu.

DÜNYA

İşgal dışişleri bakanı Israel Katz, Cenin ve Tulkarm kamplarındaki direnişi "etkisiz kılma"  bahanesiyle Gazze'de olduğu gibi kamplarda yaşayanların boşaltılması çağrısında...

DÜNYA

İşgalci siyonistlerin, dün geceden bu yana Batı Şeria'nın Cenin, Tubas ve Tulkarm'da yoğunlaşan şehirlere yönelik büyük çaplı saldırılarında 9 Filistinli...

DÜNYA

İşgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin'de siyonist işgal kuvvetlerinin bir aracı bombalayarak düzenlediği suikastta şehit olan iki kişinin Kassam Tugayları...

Vefatlar