çocuk Haberleri

çocuk haberleri ve güncel çocuk gelişmeleri, çocuk ile ilgili tüm video, çocuk fotoğrafları ve çocuk haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


Yaşam

Yetimler Vakfı Batman Temsilciliği tarafından Batman'daki çok sayıda yetim çocuğa çanta ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

EĞİTİM

Yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Peygamber Sevdalıları Vakfı, eğitim müfredatının Kur'an'dan ilham alınarak hazırlanması gerektiğini belirtti.

Sağlık

Anaokulları ve kreşlerde güvenli bir ortam oluşturulması için ilk adımın, fiziksel ortam koşullarındaki güvenliğin sağlanması olduğunu belirten uzmanlar, okul yönetiminden...

DÜNYA

siyonist işgal rejimin, Tulkarm kampında devam eden saldırıları sırasında keskin nişancı ateşiyle bir çocuk şehid edildi, baba da ağır yaralandı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "Türkiye'de resmi rakamlara göre yılda 10 binden fazla çocuk kayboluyor" iddiasını yalandı.

Yaşam

Batman'da aile bütçesine katkı sağlamak için annesinin evde yaptığı kekleri satıp kazancını Gazze'deki çocuklara bağışlayan 11 yaşındaki küçük çocuk takdir...

GÜNCEL

Kur’an Nesli Platformu tarafından Mardin’in Midyat ve Dargeçit ilçelerinde düzenlenen “Hayat Namazla Güzeldir” etkinliği, yoğun katılımla gerçekleşti.

GÜNCEL

Kur'an Nesli Platformu Ankara temsilciliği tarafından 7-10 yaş grubu çocuklara yönelik "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği düzenlendi.

DÜNYA

İtalya'nın Milano şehrinde bulunan Beccaria Çocuk Cezaevi'nde çıkan olaylarda, 8 kişinin yaralandığı belirtildi.

DÜNYA

Yerinden edilen Filistinli çocuklar, yağmur altında kaldıkları barınaklarda doyasıya oyun oynayarak eğlendiler.

GÜNCEL

Mardin’in Nusaybin ilçesinde bir apartmanın 6’ncı katından düşen 5 yaşındaki kız çocuğu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Van’da, Kur'an Nesli Platformu öncülüğünde "Hayat Namazla Güzeldir" sloganı ile verilen 15 günlük namaz eğitiminin final programı düzenlendi.

Vefatlar