Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Haberleri

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi haberleri ve güncel Dezenformasyonla Mücadele Merkezi gelişmeleri, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi ile ilgili tüm video, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi fotoğrafları ve Dezenformasyonla Mücadele Merkezi haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Dışişleri Bakanlığı Ormanı arazisi ihaleye açıldı" başlıklı haberlerin doğru olmadığını bildirdi.

GÜNCEL

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "SETA partiye rapor sundu; sonuçlar çarpıcı Erdoğan’ın artık zırhı yok" başlıklı haberlerin doğru olmadığını bildirdi.

GÜNCEL

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi "Türkiye-Irak Güvenlik Anlaşmasında Türkiye'nin askeri varlığının sona erdirileceği" iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

EKONOMİ

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Vergi levhası sorgulamak ve vergi borcu sorgulamak ücretli olacak" iddialarının doğru olmadığını bildirdi.

GÜNCEL

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Tasarruf tedbirleri nedeniyle yangın söndürmede her şey aksıyor, yangın söndürme uçağı alınmıyor" iddialarının doğru olmadığını bildirdi.

GÜNCEL

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Rusya'dan kiralanan Beriev Be-200 tipi yangın söndürme uçağının İzmir'deki yangına müdahale etmediği" iddialarının doğru olmadığını açıkladı.

GÜNCEL

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, sosyal medyada İzmir'deki yangın sırasında kaydedildiği iddiasıyla paylaşılan görüntülerin gerçek olmadığını açıkladı.

GÜNCEL

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medyada paylaşılan, "Merkez Bankası Başkanı Karahan, Londra'da görüştüğü yabancı...

GÜNCEL

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında yer alan 'Bir öğretim üyesi, YKS sınavında...

GÜNCEL

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Türkiye'de bu yıl herhangi bir 'maymun çiçeği' vakası tespit edilmemiştir." açıklaması yaptı.

GÜNCEL

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Anayasa Mahkemesi'nin sosyal medya kararı ile ilgili açıklamada bulundu.

GÜNCEL

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı, 'Türkiye ve israil arasındaki diplomatik gerilimde israili daha mantıklı ve uyumlu...

Vefatlar