donald trump Haberleri

donald trump haberleri ve güncel donald trump gelişmeleri, donald trump ile ilgili tüm video, donald trump fotoğrafları ve donald trump haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

Federal Soruşturma Bürosu, eski ABD başkanı Donald Trump'ın gerçekten bir suikastçının kurşunuyla veya bir kurşun parçasıyla vurulduğunu söyledi.

DÜNYA

ABD Gizli Servis keskin nişancılarının, Thomas Matthew Crooks'u eski ABD Başkanı Donald Trump'ı vurmadan 20 dakika önce tespit ettiği bildirildi.

DÜNYA

ABD'de yapılan bir ankete katılanların yalnızca yüzde 28'i mevcut devlet başkanının seçim kampanyasına katılmaya devam etmesi gerektiğine inanıyor.

DÜNYA

Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, başkan yardımcısı adayının Cumhuriyetçi Ohio Senatörü James David Vance olduğunu duyurdu.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Donald Trump'a, Pennsylvania eyaletindeki kampanya etkinliği sırasında düzenlenen saldırıyı en güçlü biçimde kınıyoruz." ifadesi kullanıldı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "ABD'nin 45'inci Başkanı ve Başkan Adayı Sayın Donald Trump'a yönelik gerçekleştirilen suikast girişimini şiddetle kınıyorum." ifadesini kullandı.

DÜNYA

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump'a, Pensilvanya eyaletinde yaptığı seçim mitingi sırasında suikast girişimi düzenlendi.

DÜNYA

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Washington'daki Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü zirvesinin sona ermesinin ardından eski ABD Başkanı Donald Trump ile görüştü.

Vefatlar