ermenistan Haberleri

ermenistan haberleri ve güncel ermenistan gelişmeleri, ermenistan ile ilgili tüm video, ermenistan fotoğrafları ve ermenistan haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Margaritis Schinas, Avrupa Birliği (AB) ile Ermenistan arasında başlatılacak olan vize serbestisi görüşmeleri için Ermenistan'ın başkenti...

DÜNYA

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan askerlerinin Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ndeki Azerbaycan mevzilerine ateş açtığını açıkladı.

DÜNYA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile Azerbaycan-Ermenistan ilişkilerini görüştü.

DÜNYA

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ermenistan yönetiminin, Sünik bölgesinde ulaşım bağlantılarına ilişkin anlaşmayı sabote ettiğini belirterek, duruma tepki gösterdi.

DÜNYA

Bakü, Ermenistan sınırındaki Azerbaycan ordusunun mevzilerinin ateş altına alındığını duyurdu.

Gündem

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye-Ermenistan normalleşme süreci özel temsilcilerinin beşinci toplantısında, nihai amacı tam normalleşme olan bu süreci ön koşulsuz olarak sürdürmek...

GÜNCEL

AB Konseyinden yapılan açıklamaya göre, Avrupa Birliği, Ermenistan ile vize serbestisi konusunda görüşmeleri başlatma kararı alındı.

DÜNYA

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD'nin Ermenistan ile gerçekleştirdiği tatbikata tepki göstererek, "Amerikalıların Güney Kafkasya'da ortaya çıkışı, dünyanın çeşitli...

DÜNYA

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, "Ermenistan'la barış görüşmelerinde önemli ilerleme var, çelişkili konuların sayısı azaldı” açıklamasını yaptı.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan ile görüştü.

DÜNYA

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Fransa'nın siyasi hedeflerine ulaşmak için Güney Kafkasya'da yeni silahlı çatışmayı kışkırtmaya çalıştığını açıkladı.

DÜNYA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile telefonda görüştü.

Vefatlar