ESİR Haberleri

ESİR haberleri ve güncel ESİR gelişmeleri, ESİR ile ilgili tüm video, ESİR fotoğrafları ve ESİR haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

Filistin Esirler Cemiyeti, işgal zindanlarındaki Filistinli esirlere uygulanan işkencenin, sistematik ve yerleşik bir politika olduğunu açıkladı.

DÜNYA

Siyonist işgalcilere ait Megiddo Zindanı'nda görüntüler, Filistinli esirlere yapılan kötü muameleyi ortaya koydu.

Filistin

İşgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde 30 Filistinli daha siyonist işgal rejimi tarafından alıkonuldu.

DÜNYA

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, Refah'ta siyonist işgalci 6 esirin öldürülmesinden Netanyahu'nun sorumlu olduğunu, hava saldırılarıyla esirlerden onlarcasının kasten öldürüldüğünü...

DÜNYA

Bu sabah Batı Şeria'da esir alınan Hac Eymen Raceh Abed'in şehit olduğu, yapılan incelemelerde vücudunda işkence izlerine rastlandığı bildirildi.

Filistin

Batı Şeria ve Kudüs'te evlere baskın düzenleyen siyonist işgal rejiminin, en az 36 Filistinliyi daha alıkoyduğu belirtildi.

Filistin

Siyonist işgal rejimi sözde ordusu, 7 Ekim'de HAMAS tarafından esir alınan 6 işgalcinin, Gazze'de ölü bulunduğunu açıkladı.

Filistin

İşgal altındaki Batı Şeria'nın birçok kentinde evlere baskın düzenleyen siyonist işgal rejimi, en az 22 Filistinliyi esir aldı.

Filistin

Siyonist rejim, işgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerine düzenlediği baskınlarda 15 Filistinliyi esir aldı.

DÜNYA

Siyonist eski esir Noa Argamani, Gazze Şeridi'nde tutulduğu dönemde kendisine işkence yapıldığı yönündeki İbrani medyasının haberlerinin yalan olduğunu ve israil...

Filistin

İşgal altındaki Batı Şeria'nın birçok kentinde evlere baskın düzenleyen siyonist işgal rejimi, en az 10 Filistinliyi daha esir aldı. 7...

Filistin

Filistin halkına yönelik saldırılarını sürdüren siyonist işgal rejimi, Batı Şeria'ya yönelik baskınlarda 14 Filistinliyi esir aldı.

Vefatlar