fransa Haberleri

fransa haberleri ve güncel fransa gelişmeleri, fransa ile ilgili tüm video, fransa fotoğrafları ve fransa haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

ABD, Almanya, Fransa ve İngiltere, Rusya'ya balistik füze sevk ettiği iddiasıyla İran'a yaptırım kararı aldı.

DÜNYA

Fransa'da gözaltına alınan Telegram kurucusu ve CEO'su Pavel Durov'un gözaltı süresinin uzatıldığı belirtildi.

DÜNYA

Rusya, Telegram’ın kurucusu Durov’un gözaltına alınmasıyla ilgili Fransa’ya nota verdi

DÜNYA

Mesajlaşma uygulaması Telegram'ın kurucusu ve üst yöneticisi Pavel Durov gittiği Fransa'da gözaltına alındığı belirtildi.

DÜNYA

Ermenistan Hükümeti, Fransız Kalkınma Ajansı'ndan 75 milyon Avro tutarında kredi alınmasını onayladı.

DÜNYA

Beş Batılı ülkenin büyükelçileri, Amerika'nın Japonya'nın Nagazaki kentine attığı atom bombasının yıldönümü için yapılacak anma törenine katılmayı reddetti.

DÜNYA

İran Cumhurbaşkanı Mesut Pezeşkiyan, “İsrail'in Lübnan'a yönelik muhtemel bir saldırısının ağır sonuçları olur” açıklamasını yaptı.

DÜNYA

Cezayir Cumhuriyeti ile Fas Krallığı arasındaki sınır anlaşmazlığına neden olan Batı Sahra bölgesinin Fransa tarafından tanınması, Cezayir tarafından şiddetle kınandı.

DÜNYA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi nedeniyle bulunduğu Washington'daki temasları kapsamında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile...

DÜNYA

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), geçen ay Moskova'da gözaltına alınan bir Fransız vatandaşının, yabancı istihbarat örgütlerinin Rusya'ya zarar vermek için...

DÜNYA

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Fransa'nın siyasi hedeflerine ulaşmak için Güney Kafkasya'da yeni silahlı çatışmayı kışkırtmaya çalıştığını açıkladı.

DÜNYA

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Fransa’nın Ermenistan’a sattığı topçu sistemlerine tepki gösterdi.

Vefatlar