gıda zehirlenmesi Haberleri

gıda zehirlenmesi haberleri ve güncel gıda zehirlenmesi gelişmeleri, gıda zehirlenmesi ile ilgili tüm video, gıda zehirlenmesi fotoğrafları ve gıda zehirlenmesi haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İzmir'de 40 işçi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

GÜNCEL

Gaziantep'te 61 sağlık personeli, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. İşçilerin tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

GÜNCEL

Bilecik'te 34 işçi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan işçiler, daha sonra taburcu edilerek evlerine gönderildi.

GÜNCEL

Karabük'te gıda zehirlenmesi şüphesiyle 4 kişi hastaneye başvurdu.

GÜNCEL

Ordu'da, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen davet yemeğini yedikten sonra rahatsızlanan 75 kişi hastaneye kaldırıldı.

GÜNCEL

Bolu'da 32 işçi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. 13 işçinin tedavisinin sürdüğü belirtildi.

GÜNCEL

Malatya'da 59 işçi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Sağlık

Türkiye'de her yıl binlerce kişi gıda zehirlenmesine maruz kalıyor. Bu nedenle uzmanlar, gıdaların satın alınmasından tüketilmesine, pişirilmesinden saklanmasına kadar her...

Vefatlar