Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Ağrı'nın Patnos ilçesinde alt yapı çalışması için kazı yapan Türk Telekom'a belediye tarafından ceza kesildi.

GÜNCEL

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmada bir işyerine ait depoda 13 ton 700 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

GÜNCEL

Ağrı'da çeşitli suçlardan kaydı bulunan ve toplamda 33 yıl hapis cezası bulunan 2 kişi yakalanarak tutuklandı.

GÜNCEL

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 90 kilogram ağırlığında hint keneviri ele geçirildi.

GÜNCEL

Jandarma ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Ağrı'da 12 yıl 4 ay hapis cezası olan firari yakalandı.

Filistin

Ağrı Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından Filistin'de devan soykırımın son bulması için basın açıklaması gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda yaklaşık 14 milyon TL değerinde kaçak malzemeye el koydu.

GÜNCEL

Ağrı Emniyet Müdürlüğünün uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyon sırasında polise mukavemette bulunduğu iddia edilen Ağrı Belediyesi personeli iki kişi gözaltına...

GÜNCEL

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde yaylada bir tepede bulunan mağaraya giren keçiler aşağı inemeyince keçilerin sahibi 112 Acil Çağrı Merkezinde yardım etmesi...

EKONOMİ

Son zamanlarda ikinci el otomobil piyasasında ciddi bir durgunluk yaşanıyor. Piyasadaki durgunluk ekspertizlerde işleri durma noktasına getirdi.

GÜNCEL

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde düzenlenen operasyonda, çekicinin içerisinde gizlenmiş vaziyette 2 kilo 432 gram metamfetamin ele geçirildi. Bir şüpheli gözaltına alındı.

Sağlık

Özellikle sosyal medyada çokça popüler olan vitamin, mineral ve iyot kullanımına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirten AİÇÜ Tıp Fakültesi Dekan...

Vefatlar