Han yunus Haberleri

han yunus haberleri ve güncel han yunus gelişmeleri, han yunus ile ilgili tüm video, han yunus fotoğrafları ve han yunus haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

siyonist işgal rejimi Han Yunus'ta bazı binalara düzenlediği saldırıda, ilk belirlemelere göre 20 kişi şehid olurken, çok sayıda kişi yaralandı.

DÜNYA

İşgal kuvvetlerini, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'un merkezinde düzenlediği bombalı saldırıda 2 kişi şehit oldu, bazı kişiler de yaralandı.

DÜNYA

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus Belediyesi, işgalinin 10 aydır sürdürdüğü soykırım savaşında kentteki su kuyularının yüzde 70'inden fazlasını yok ettiğini...

DÜNYA

Han Yunus'un güneyinde bir eve düzenlenen bombardımanda 5 kişi şehit oldu.

DÜNYA

İşgalcilerin, Han Yunus şehrini bombalaması sonucu 7 kişi şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.

DÜNYA

İşgalci siyonistlerin, yeni bir zorla yerinden etme zorbalığıyla aynı zamana denk gelen katliamda şehit düşenlerin sayısı 40'a yükseldi.

DÜNYA

siyonist işgalciler, yerinden edilmiş Filistinli sivillerin bulunduğu alanı bombaladı. Çok sayıda şehid ve yaralı olduğu bildirildi.

DÜNYA

İşgal rejiminin Gazze Şeridi'nin Han Yunus kentinde yerlerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı okulun kapısına düzenlediği saldırıda şehid sayısının 29'a çıktığı açıklandı.

DÜNYA

Filistinliler, Han Yunus'ta yıkılan evlerine geri dönerek zorluklara rağmen hayata tutunmaya çalışıyor.

Vefatlar