Hindistan Haberleri

hindistan haberleri ve güncel hindistan gelişmeleri, hindistan ile ilgili tüm video, hindistan fotoğrafları ve hindistan haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

Hindistan'ın Manipur eyaletinde, Kuki ve Meitei toplulukları arasında çıkan şiddet olaylarında 6 kişi öldü.

DÜNYA

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde bir otobüsün minibüze çarpması sonucu 17 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı.

DÜNYA

Hindistan'ın doğusundaki Jharkhand eyaletinde kamu hizmetine başvuranlar için yapılan fiziksel uygunluk testi sırasında en az 12 kişi hayatını kaybett

DÜNYA

Hindistan'ın güneyindeki Telangana ve Andhra Pradesh eyaletlerini etkileyen şiddetli yağışlarda ölenlerin sayısının 27'ye yükseldiği belirtildi..

DÜNYA

Hindistan'ın güneyindeki Andhra Pradesh ve Telangana eyaletlerinde meydana gelen şiddetli yağışların yol açtığı hasar sonucu en az 12 kişinin öldüğü...

DÜNYA

Hindistan'nın Nikobar Adaları bölgesinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

DÜNYA

Hindistan'ın batısındaki Gucarat eyaletinde aşırı yağışlarla bağlantılı olaylarda ölenlerin sayısı 35'e yükseldi.

DÜNYA

Hindistan'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde 15 kişi hayatını kaybetti, nehirler taşarken 23 binden fazla kişi evlerinden tahliye edildi.

DÜNYA

Hindistan'ın batısındaki Gucarat eyaleti ve komşu Racastan'da şiddetli yağışların yol açtığı olaylarda 17 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi kayboldu.

DÜNYA

Hindistan'ın Maharaştra eyaletinde bir helikopterin düşmesi sonucu dört kişi yaralandı.

DÜNYA

Hindistan’da muson yağmurlarının yol açtığı selde 23 kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Hindistan’ın Andhra Pradesh eyaletindeki bir ilaç fabrikasında meydana gelen patlamada 7 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı.

Vefatlar