İletişim Başkanlığı Haberleri

İletişim Başkanlığı haberleri ve güncel İletişim Başkanlığı gelişmeleri, İletişim Başkanlığı ile ilgili tüm video, İletişim Başkanlığı fotoğrafları ve İletişim Başkanlığı haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Filistinlilerin haklarını savunmak, her alanda yanlarında olmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

GÜNCEL

Gençlerin yeni medya ve dezenformasyon farkındalığının artırılmasını amaçlayan "Gençler Arası Medya ve İletişim Projesi" (GAMİP) Trabzon, İzmir ve Antalya'da başlıyor.

GÜNCEL

İletişim Başkanlığı, M çiçeği (mpox) hastalığına ilişkin bilgilendirmede bulundu.

GÜNCEL

İletişim Başkanlığı, son 4 günde orman ve kırsal alanda meydana gelen 306 yangına müdahale edildiğini ve 304'ünün söndürüldüğünü belirtti.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, ülke genelinde çıkan orman yangınlarına ilişkin açıklamada bulundu.

GÜNCEL

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, İzmir, Aydın, Muğla, Manisa ve Bolu’da çıkan orman ve kırsal yangınlarına havadan ve karadan müdahalenin devam...

GÜNCEL

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Jandarma gözetiminde binlerce Afganlı ülkemize giriyor" iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

DÜNYA

İşgalci ve soykırımcı siyonist rejimin sözde Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Instagram'a getirilen erişim engeli üzerinden küstah bir paylaşım yapmasına, İletişim...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Türkiye'nin son dönemlerdeki en kapsamlı esir değişim operasyonunu gerçekleştirdiğini belirtti.

GÜNCEL

İletişim Başkanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın MüzeKart hizmeti ile 350'den fazla müze ve ören yerinin ziyaret edilebileceğini açıkladı.

GÜNCEL

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Meclis kararıyla vatandaşlara son 3 senelik kart aidatlarının iade edileceği" iddiasının doğru olmadığını açıkladı.

GÜNCEL

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, siyonist rejim sözde savunma bakanlığının resmi sosyal medya hesabından, "El Halil'de tutuklanan kişinin silahına el...

Vefatlar