İngiltere Haberleri

İngiltere haberleri ve güncel İngiltere gelişmeleri, İngiltere ile ilgili tüm video, İngiltere fotoğrafları ve İngiltere haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

İngiltere Savunma Bakanlığı, Ukrayna'ya toplam maliyeti 213 milyon dolar olan 650 adet çok amaçlı Marlet füzesi göndereceklerini duyurdu.

DÜNYA

İçişleri Bakanlığı, İngiltere ve Galler'deki "kapkaç hırsızlıklarının" sayısının geçen yıla göre yüzde 150'den fazla arttığını söyledi.

DÜNYA

Londra polisi, şehrin merkezinde bir kadın ve bir kız çocuğunu bıçaklayan bir adamı gözaltına aldı.

DÜNYA

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Manchester, Portsmouth, Belfast ile Stoke-on-Trent ve Kingston-upon-Hull şehirlerinde büyük mitingler düzenlendi.

DÜNYA

İngiltere'nin, şu ana kadar soykırım ve katliamlarına destek verdiği işgal rejimine bu desteği çekmeye hazırlandığı ve haftalardır bunu ertelediği belirtildi.

DÜNYA

İngiltere'nin Southport kentindeki bıçaklı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 9'u çocuk 11 kişi yaralandı.

DÜNYA

İngiltere'nin batısındaki Southport'ta düzenlenen bıçaklı saldırılarda en az 8 kişi yaralandı.

DÜNYA

İngiltere'nin yeni seçilen Başbakanı Keir Starmer, yasadışı yollarla İngiltere'ye gelen göçmenlerin Ruanda'ya gönderilmesini öngören sınır dışı planını iptal etti.

DÜNYA

İngiltere'de yapılan genel seçimleri kazanan İşçi Partisi lideri Keir Starmer, Kral 3. Charles tarafından hükümeti kurmakla görevlendirildi.

DÜNYA

İngiltere'de yapılan sandık çıkış anketine göre, İşçi Partisi genel seçimlerde Avam Kamarası'nda 410 milletvekilliği kazanarak çoğunluğu elde etti.

DÜNYA

İngiltere'de halk, 5 yıl boyunca ülkeyi idare edecek yöneticileri seçmek için sandık başına gitti.

DÜNYA

İngiltere'de halk, yarın genel seçimler için sandık başına gidecek.

Vefatlar