İzmir Haberleri

İzmir haberleri ve güncel İzmir gelişmeleri, İzmir ile ilgili tüm video, İzmir fotoğrafları ve İzmir haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İzmir'in Dikili ilçesinde tarım arazisinde çıkan ve ormana sıçrayan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

GÜNCEL

İzmir'in Çeşme ilçesinde 54, Karaburun ilçesinde 34 düzensiz göçmen yakalandı.

GÜNCEL

İzmir'in Foça ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor.

GÜNCEL

İzmir'de PKK'ye yönelik düzenlenen operasyon kapsamında yabancı uyruklu 3 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNCEL

İzmir açıklarında düzenlenen operasyonda 30 düzensiz göçmen kurtarıldı, 47 düzensiz göçmen ile göçmen kaçakçısı olduğu değerlendirilen 1 kişi yakalandı.

GÜNCEL

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Yunanistan unsurlarınca geri itilen 18 düzensiz göçmeni kurtardı, 99 düzensiz göçmen ise yakalandı.

GÜNCEL

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, şüphe üzerine kontrol edilen park halindeki otomobilde 46 bin sentetik ecza ve ruhsatsız tabancalar ele geçirildi, 2...

GÜNCEL

İzmir'in Çeşme, Urla ve Seferihisar ilçeleri açıklarında 53 düzensiz göçmen sahil güvenlik ekipleri tarafından yakalandı, 43 düzensiz göçmen kurtarıldı.

GÜNCEL

İzmir'in Ödemiş ilçesinde motosiklet ve elektrikli bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi ağır yaralandı.

GÜNCEL

İzmir'in Foça ilçesinde orman yangını çıktı.

GÜNCEL

İzmir merkezli iki ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNCEL

Sahil Güvenlik Komutanlığı, İzmir açıklarında düzenlenen farklı operasyonlarda 57'si çocuk 105 düzensiz göçmenin kurtarıldığını belirtti.

Vefatlar