japonya Haberleri

japonya haberleri ve güncel japonya gelişmeleri, japonya ile ilgili tüm video, japonya fotoğrafları ve japonya haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Japonya'nın Türkiye'ye vize zorunluluğu getirdiği" iddialarının doğru olmadığını bildirdi.

DÜNYA

Kuzey Kore'nin Japon Denizi istikametine birden çok balistik füze fırlattığı bildirildi.

DÜNYA

Japonya'da 1979 yılında Habu yılanlarıyla savaşmaları için Amami Oshima adasına getirilen Firavun fareleri, bunun yerine nadir hayvanları ve kümes hayvanlarını...

DÜNYA

Çinli yetkililer, ABD ve Japonya'yı Filipinler'in yanında askeri faaliyetlerde bulunarak Güney Çin Denizi'ne müdahale etmeye devam etmekle suçladı.

DÜNYA

Japonya Başbakanı Fumio Kishida, önümüzdeki ay yapılacak parti seçimlerinde iktidardaki Liberal Demokrat Parti'nin (LDP) liderliğine yeniden aday olmayacağını açıkladı.

DÜNYA

Beş Batılı ülkenin büyükelçileri, Amerika'nın Japonya'nın Nagazaki kentine attığı atom bombasının yıldönümü için yapılacak anma törenine katılmayı reddetti.

DÜNYA

Filipinler ve Japonya, Güney Çin Denizi'nde ilk kez ortak deniz tatbikatı gerçekleştirdi.

DÜNYA

Moskova, Tokyo'nun yaptırımlarına yanıt olarak 13 Japon vatandaşına Rusya Federasyonu'na giriş yasağı getirdi.

DÜNYA

Japonya'nın, Batı Şeria'da Filistin topraklarını gasbeden 4 işgalciye yaptırım uygulayacağı bildirildi.

DÜNYA

Çin, komşu ülkelerden dönen Afganların karşılaştığı zorlukların çözümü için 100 milyon Çin Yuanı bağışta bulunacağını açıklarken, Japonya da Afgan çiftçiler...

DÜNYA

ABD, 10 milyar doların üzerindeki askeri modernizasyon kapsamında Japonya'daki üslerine onlarca yeni savaş uçağı göndereceğini bildirdi. 

DÜNYA

Güney Kore, ABD ve Japonya, 3 gün sürecek ortak askeri tatbikata başladı.

Vefatlar