kamyonet Haberleri

kamyonet haberleri ve güncel kamyonet gelişmeleri, kamyonet ile ilgili tüm video, kamyonet fotoğrafları ve kamyonet haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Gaziantep'te tarım işçilerini taşıyan kamyonetin, hafif ticari araca çarpıp şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 22...

GÜNCEL

Muş'ta, bir otomobile arkadan gelen saman yüklü kamyonetin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi...

GÜNCEL

Tutak ilçesinden Patnos ilçesi istikametine ilerleyen kamyonet devrildi. Kazada şoför ağır yara aldı.

GÜNCEL

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde otomobille kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Kırıkkale'de, kamyonetin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 8 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde patlıcan yüklü kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki malzemeler, yola saçıldı.

GÜNCEL

Trabzon'un Sürmene ilçesinde, kamyonetin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 8 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Batman'da açık kasa kamyonetin takla atması sonucu yaşanan kazada bir kişi yaralandı.

GÜNCEL

Adana'da durdurulan bir kamyonetin kasasında, 15 paket halinde 8 kilogram esrar ele geçirilirken kamyonetin sürücüsü tutuklandı.

GÜNCEL

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, bir tır ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

GÜNCEL

Rize'nin İkizdere ilçesinde iki kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'da panelvan ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Vefatlar