karaköprü Haberleri

karaköprü haberleri ve güncel karaköprü gelişmeleri, karaköprü ile ilgili tüm video, karaköprü fotoğrafları ve karaköprü haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Karaköprü’de fıstık hasadına katıldı ve asırlık fıstık ağaçlarının tescillenmesi için çalışmalar başlatacaklarını açıkladı. Vali Şıldak, Şanlıurfa'nın...

GÜNCEL

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği bir otomobil, Mehmet Hafız Bulvarı üzerindeki bir marketin içine daldı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde boşaltılan bir işyerinde doğalgaz patlaması meydana geldi.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa’da yaz Kur’an kursları büyük bir coşkuyla devam ediyor. 2 bini aşkın Camide yaklaşık 90 bin öğrenci eğitimlerini sürdürüyor.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan 55 yaşındaki şahıs hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bir vatandaşın kesimhanede unuttuğu kurban etleri, zabıtalar tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. 

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bir araya gelen gençler, Gazze için program yaptı.

Vefatlar