Kastamonu Haberleri

kastamonu haberleri ve güncel kastamonu gelişmeleri, kastamonu ile ilgili tüm video, kastamonu fotoğrafları ve kastamonu haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Kastamonu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

GÜNCEL

Kastamonu'da hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Kastamonu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

GÜNCEL

Kastamonu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda farlı miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i tutuklandı.

GÜNCEL

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde usulsüz balık avlayan 4 kişiye, 66 bin 108 lira para cezası uygulandı.

GÜNCEL

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 7 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Kastamonu'da otomobilin kontrolden çıkarak takla attığı kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Kastamonu'da denize açıldıkları teknenin batması sonucu kaybolan 3 kişinin bulunması için arama çalışmaları devam ediyor.

GÜNCEL

Kastamonu'nun Cide ilçesi açıklarında 6 kişinin bulunduğu tekne alabora oldu. Kazada 3 kişi kaybolurken, 3 kişi ise bir balıkçı tarafından...

GÜNCEL

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.

GÜNCEL

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde orman yangını çıktı.

GÜNCEL

Kastamonu’da düzenlenen uyuşturucu operasyonu ile ilgili 2 şahıs daha tutuklandı.

Vefatlar