kavga Haberleri

kavga haberleri ve güncel kavga gelişmeleri, kavga ile ilgili tüm video, kavga fotoğrafları ve kavga haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Muğla'nın Fethiye ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 13 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Malatya'da önceden aralarında husumet bulunan 2 şahıs arasında çıkan tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada bir şahıs silahla kendisine...

GÜNCEL

Malatya’nın merkez Yeşilyurt ilçesinde komşular arasında bina tadilatı nedeniyle çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda 3’ü bıçak, 2’si darp edilmesi...

GÜNCEL

Ankara'da komşular arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yol verme nedeniyle iki grup arasında yaşanan kavgada 3 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

GÜNCEL

Mardin’in Nusaybin ilçesinde esnaf arasında anlaşmazlık sonucunda kavga çıktı.

GÜNCEL

Merkez Battalgazi ilçesinde minibüs şoförü ile bir yolcu arasında çıkan tartışmada kan aktı. Minibüs şoförü silahla vurularak yaralandı.

GÜNCEL

Dicle Elektrik, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde kaçak tarama yapan saha personeli ile vatandaşlar arasında çıkan arbede de iki kişi yaralandı.

GÜNCEL

Kayseri'de, akraba oldukları belirtilen iki aile arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Mardin’in Nusaybin ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada, 1 kişi yaralandı. Polis, grubu dağıtmak için havaya ateş etti.

GÜNCEL

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde çıkan iki ayrı kavgada biri ağır 3 kişi yaralandı. Kavgaya karışan 3 kişi de gözaltına alındı.

Vefatlar