kayıt Haberleri

kayıt haberleri ve güncel kayıt gelişmeleri, kayıt ile ilgili tüm video, kayıt fotoğrafları ve kayıt haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


EĞİTİM

Hem lise hem de ortaokulun bir arada olduğu Siirt İbrahim Hakkı Kız İmam Hatip Okulu'nda yaşanan büyük bir skandal, velileri...

EĞİTİM

Batman Üniversitesi, sertifikalandırma esasına göre yapılacak eğitimlere başvuruların 16-30 Eylül tarihleri arasında alınacağını duyurdu.

GÜNCEL

Milli Eğitim Bakanlığı, Açık Öğretim Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı kayıt işlemleri ile ilgili duyuru yaptı.

EĞİTİM

Mazereti nedeniyle kazandığı bölüme kayıt yaptıramayan üniversite öğrencilerine Yükseköğretim Kurulu tarafından tanınan kayıt hakkı 2 Eylül'e kadar devam edecek.

EĞİTİM

Yükseköğretim Kurulundan (YÖK) 2024 YKS yerleştirme sonuçlarına göre üniversitelere kaydını yaptıramayan adaylara mazeret kayıt hakkı tanındı.

EĞİTİM

2024 YKS sonuçlarına göre üniversite genel yerleştirme ve kayıt işlemleri bugün sona erecek.

EĞİTİM

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının ardından kayıt işlemleri başladı. Kayıtlar 23 Ağustos'ta sona erecek.

EĞİTİM

Adaylar işlemlerini üniversitelerin kayıt merkezlerinden ya da e-Devlet üzerinden yapabilecek.

EĞİTİM

2024-YKS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 19 Ağustos-23 Ağustos, elektronik kayıtlar ise 19 Ağustos-21 Ağustos...

GÜNCEL

Diyanet İşleri Başkanlığı 2025 yılı Hac Organizasyonu kapsamında ön kayıt başvurusu ve kayıt yenileme işlemleri bugün itibarıyla yapılabiliyor.

GÜNCEL

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kur'an Eğitim Merkezlerine kayıtların başladığını ve 25 Temmuz'a kadar da devam edeceğini duyurdu.

GÜNCEL

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen yaz Kur'an kurslarına kayıtlar bugün sona eriyor.

Vefatlar