kırmızı et Haberleri

kırmızı et haberleri ve güncel kırmızı et gelişmeleri, kırmızı et ile ilgili tüm video, kırmızı et fotoğrafları ve kırmızı et haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Yardım faaliyetlerini sürdüren Umut Kervanı Bursa Derneği, eylül ayında da ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye gıda kolisi ve kırmızı et yardımında...

GÜNCEL

Ankara'da yardım faaliyetlerine devam eden Ankara Umut Kervanı, hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi onlarca aileye kırmızı et ve gıda paketi ulaştırdı.

Yaşam

Batman'da yardım faaliyetlerine devam eden Umut Kervanı, hayırseverlerin desteğiyle yardıma muhtaç onlarca aileye kırmızı et ve gıda paketi ulaştırdı.

DÜNYA

Tanzanya'da yardım çalışmalarını sürdüren Yetimler Vakfı, hayırseverlerin bağışlamış olduğu akika ve sadaka kurbanlıklarının kesimini gerçekleştirerek yüzlerce aileye kurban eti dağıttı.

Yaşam

Mersin'in Tarsus ilçesinde faaliyet yürüten Umut Kervanı, yardıma ihtiyaç duyan ailelere yardımda bulunmaya devam ediyor.

Sağlık

Bazı gıdalar tek başına tüketildiğinde hiçbir zarar vermezken, birlikte alınınca biyoyararlılığını kaybedebilir. Hatta vücutta toksit etkilere sebebiyet verebilir.

GÜNCEL

Umut Kervanı Adıyaman Derneği, hayırseverlere özellikle deprem sonrası artan ihtiyaç durumunun ortadan kalkması için el ele verilmesi gerektiği çağrısında bulundu.

Yaşam

Umut Kervanı Muş Derneği, temmuz ayında onlarca aileye gıda, kırmızı et ve hijyen malzemeleri yardımında bulundu.

Yaşam

Umut Kervanı Mersin Derneği, temmuz ayı içerisinde onlarca aileye gıda kolisi ve kırmızı et yardımında bulundu.

EKONOMİ

Uzun zamandır yükselişte olan kırmızı et fiyatları bir nebze de olsa düşüşe geçti. Halkın et alamamasından dolayı fiyatların düştüğünü belirten...

Yaşam

Hayırseverlerin bağışta bulunduğu kurban etlerini Batman'daki yetim ve ihtiyaç sahibi binlerce aileye ulaştıran Umut Kervanı, bir kez daha yüzleri güldürdü.

Yaşam

Batman'ın Sason Umut Kervanı Temsilciliği tarafından ilçede bulunan onlarca ihtiyaç sahibi aileye kırmızı et yardımında bulunuldu.

Vefatlar