kırtasiye yardımı Haberleri

kırtasiye yardımı haberleri ve güncel kırtasiye yardımı gelişmeleri, kırtasiye yardımı ile ilgili tüm video, kırtasiye yardımı fotoğrafları ve kırtasiye yardımı haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Yetimler Vakfı Mardin temsilciliği, okulların açılmasıyla onlarca yetim ve ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

GÜNCEL

Umut Kervanı Adana'da hayırseverlerin desteğiyle yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

GÜNCEL

Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteğinde bulunmak amacıyla, Mersin'in Tarsus ilçesinde kırtasiye...

GÜNCEL

Yetimler Vakfı Gaziantep Temsilciliği tarafından Gaziantep’teki çok sayıda yetim çocuğa çanta ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

EĞİTİM

Adıyaman Mehmet Zahit Kotku Camii İmamı Abdullah Sağlam, hayırseverlerin katkılarıyla kırtasiye ve çanta yardımında bulunarak yüzleri güldürüyor.

GÜNCEL

Yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik yardım faaliyetlerinde bulunan Yetimler Vakfı, Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde yetim öğrencinin kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.

GÜNCEL

Yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik yardım faaliyetlerinde bulunan Yetimler Vakfı, eğitim-öğretim yılının başlamasıyla beraber birçok il ve ilçede olduğu gibi...

Yaşam

Yetimler Vakfı Batman Temsilciliği tarafından Batman'daki çok sayıda yetim çocuğa çanta ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

GÜNCEL

2024-2025 eğitim öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmayan Bursa Umut Kervanı Derneği, yüzlerce mağdur öğrenciye kırtasiye yardımında bulunarak sevinçlerine ortak...

Yaşam

Umut Kervanı Derneği, Batman'da yetim ve ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrenciye kırtasiye yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.

GÜNCEL

Özgür Ümmet Derneği, Umut Kervanı işbirliğiyle deprem bölgesi Malatya'daki yetim ve muhtaç çocuklara kırtasiye yardımında bulundu.

GÜNCEL

Umut Kervanı Mardin Derneği, okulların açılmasına sayılı günler kala onlarca ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Vefatlar