kur'an-ı kerim Haberleri

kur'an-ı kerim haberleri ve güncel kur'an-ı kerim gelişmeleri, kur'an-ı kerim ile ilgili tüm video, kur'an-ı kerim fotoğrafları ve kur'an-ı kerim haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Kur'an Nesli Platformu tarafından Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde yüzlerce çocuğun katılımıyla "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği düzenlendi.

Kültür

Adana ili Yüreğir ilçesi Havutlu Mahallesi Havutlu TOKİ sakinlerince, Mevlid-i Nebi anlamlı etkinliklerle gerçekleştirildi.

Yaşam

​​​​​​​Yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik yardım faaliyetlerinde bulunan Yetimler Vakfı, Tanzanya'da yetim çocukların bulunduğu medresede Kur'an-ı Kerim dağıttı, öğrencilere sıcak...

DÜNYA

Yetimler Vakfı tarafından Afrika'nın Tanzanya ülkesinde düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması, 7 kategoride gerçekleştirilirken dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

GÜNCEL

Adana'da İslami değerlere ve Kur'an-ı Kerim'e yönelik sosyal medya hesaplarından hakaret ve saygısızlık içerikli paylaşımlar yapan şahıs gözaltına alındı.

GÜNCEL

Yaz Kur'an kurslarında hem Kur'an-ı Kerim hem de temel dini bilgileri öğrenen çocuklar camilerde çok şey öğrendiklerini ve mutlu olduklarını...

GÜNCEL

Her yıl milyonlarca çocuğun ders aldığı yaz Kur'an kursları, tüm Türkiye’de olduğu gibi Adıyaman’da da büyük bir coşkuyla devam ediyor.

Röportaj

Yaz Kur'an kurslarının başlamasıyla öğrenciler çok sevdikleri camilere, eğitimciler ise öğrencilerine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

GÜNCEL

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kur'an-ı Kerim Basım ve Yayım Kriterleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ilim & irfan

Diyanet İşleri Başkanlığını hazırladığı haftalık cuma hutbesinin bu haftaki konusu Kur'an eğitiminin önemine dikkat çekildi.

Yaşam

Dünyanın dört bir yanında yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik yardım faaliyetlerinde bulunan Yetimler Vakfı, kurban eti dağıtım organizasyonu kapsamında Tanzanya'da...

DÜNYA

Yetimler Vakfı, Kuzey-Orta Afrika ülkesi Çad'da, medreselerde hem Kur'an-ı Kerim dersi alan hem de İslami ilimleri tedris eden çocuklara hediyelerin...

Vefatlar