maaş Haberleri

maaş haberleri ve güncel maaş gelişmeleri, maaş ile ilgili tüm video, maaş fotoğrafları ve maaş haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


Yaşam

Batman'da Kur'an kursu öğreticisi bir kadın, örnek bir davranış sergileyerek kurs parasının tamamını Gazze'ye bağışladı.

GÜNCEL

SGK, emekli maaş farkı ödemelerinin 7 Ağustos'ta hesaplardan çekilebileceğini bildirdi.

GÜNCEL

Elazığ ili Alacakaya ilçesinde bulunan Eti Krom Yıldırım AŞ'de çalışan işçilerin maaşlarında iyileştirme için başlattığı eylem olumlu sonuçlandı. Kararın ardından...

GÜNCEL

Meclis'e sunulan düzenleme ile kamuda birden fazla maaş uygulamasına son verilecek. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in başlattığı bu düzenleme,...

EKONOMİ

Temmuz ayı enflasyon rakamının açıklanmasıyla birlikte, memur ve memur emeklilerinin maaş artış oranı da belirlenmiş oldu.

Siyaset

Beştepe'deki toplantıda, başta Kayseri merkezli provokasyonlar olmak üzere Türkiye'nin iç ve dış siyasi meseleleri ile ekonomideki son durum ele alınacak.

EKONOMİ

Yarın açıklanacak enflasyon verileri ile birlikte memur, memur emeklisi ve işçi emeklisinin yeni maaşları belli olacak.

EKONOMİ

Milyonlarca memur ve emekli için maaş artışı belirleniyor. 3 Temmuz Çarşamba günü, haziran ayı enflasyon rakamlarıyla birlikte maaş zamları netleşecek.

GÜNCEL

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "Türkiye'de maaş alan Suriyeliler" iddiasının doğru olmadığını belirtti.  

Vefatlar