market Haberleri

market haberleri ve güncel market gelişmeleri, market ile ilgili tüm video, market fotoğrafları ve market haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Şanlıurfa'da alışveriş merkezindeki bir giyim mağazasında etiket fiyatı 1.099,99 TL olarak belirlenen bir üründen, 1.299,99 TL ücret alındığı iddia edilmesi...

GÜNCEL

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği bir otomobil, Mehmet Hafız Bulvarı üzerindeki bir marketin içine daldı.

DÜNYA

Ukrayna'nın Donetsk bölgesindeki Konstantinivka şehrinde bulunan bir süpermarkete düzenlenen saldırıda 10 kişi öldü, 35 kişi de yaralandı.

GÜNCEL

Zabıta ekipleriyle birlikte marketleri denetleyen Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, vatandaşların güvenli alışveriş yapabilmesi için denetimleri sürdüreceklerini söyledi.

Sağlık

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kent genelinde gerçekleştirdikleri denetimlerde binlerce paket kurtlanmış pirince el koyarak imha etti.

EKONOMİ

 Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, kuru soğan, domates ve kuru kayısıda yaşanan sorunlar ile üreticilerin beklentilerini...

Filistin

Batmanlı esnaf, aldığı boykot kararı sonrasında "Bu iş yerinde boykot ürünleri satılmamaktadır" yazısını asarak örnek bir davranışta bulundu.

Vefatlar