Milli Savunma Bakanlığı Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı haberleri ve güncel Milli Savunma Bakanlığı gelişmeleri, Milli Savunma Bakanlığı ile ilgili tüm video, Milli Savunma Bakanlığı fotoğrafları ve Milli Savunma Bakanlığı haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Millî Savunma Bakanlığı, son bir haftada 45 PKK/YPG elemanının etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GÜNCEL

Millî Savunma Bakanlığı, "Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 5 PKK'linin hava harekatı ile etkisiz hale getirildiğini" açıkladı.

DÜNYA

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 18 Eylül'de Irak'ın kuzeyine hava harekatı düzenlendiğini duyurdu.

GÜNCEL

Millî Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Metina, Zap, Gara, Hakurk, Kandil ve Asos bölgelerine 2 Eylül'de düzenlenen hava harekatına ilişkin...

DÜNYA

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina, Zap, Gara, Hakurk, Kandil ve Asos'a hava harekatı düzenlendiğini açıkladı.

GÜNCEL

Millî Savunma Bakanlığı, İzmir, Manisa, Aydın ve Bolu'da devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmalarına 13 helikopterle destek sağlandığını açıkladı.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 2 PKK elemanının öldürüldüğünü duyurdu.

GÜNCEL

Millî Savunma Bakanlığı, son iki haftada 64 PKK/YPG elemanının etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, sınır hattında yapılan arama-tarama faaliyetlerinde 30 kilo 156 gram uyuşturucu madde ele geçirildiğini açıkladı.

DÜNYA

Irak'ın kuzeyinde bulunan Gara, Kandil ve Asos bölgelerine düzenlenen hava harekatında 25 hedefin imha edildiği belirtildi.

GÜNCEL

Millî Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yunanistan Savunma Bakanı'nı, iki ülkenin liderleri tarafından ortaya konan ve Türkiye ile Yunanistan arasındaki ilişkileri...

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde 7 PKK/YPG elemanının öldürüldüğünü duyurdu.

Vefatlar