motosiklet Haberleri

motosiklet haberleri ve güncel motosiklet gelişmeleri, motosiklet ile ilgili tüm video, motosiklet fotoğrafları ve motosiklet haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Merkez Kayapınar ilçesinde, bir minibüsün motosikletliye çarpması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü yaralandı.

GÜNCEL

Gaziantep'te motosikletin otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

GÜNCEL

Siirt’in Veyselkarani Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü M.O.G, hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Kilis'te bir otomobil ile bir motosiklet çarpıştığı kazada, motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Mardin’in Nusaybin ilçesi çarşı merkezinde zırhlı polis aracı motosiklete çarpması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı.

GÜNCEL

Kilis'te motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Adana'nın Seyhan ilçesinde, panelvan ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Şırnak’ın Silopi ilçesinde motosiklet ile hafriyat kamyonunun çarpışması sonucu, motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Şanlıurfa’da motosikletiyle akrobatik hareketler yapan ehliyetsiz sürücüye cezai işlem uygulanırken, adli soruşturma da başlatıldı.

EKONOMİ

Türkiye'de araç sayısının her geçen gün artmasının ulaşımı olumsuz etkilemesi, vatandaşın ulaşımda farklı yöntemlere yönelmesine neden oldu.

GÜNCEL

Aydın'ın Söke ilçesinde, iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Adana'da boş bir sulama kanalına düşen motosiklette bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

Vefatlar