mühimmat Haberleri

mühimmat haberleri ve güncel mühimmat gelişmeleri, mühimmat ile ilgili tüm video, mühimmat fotoğrafları ve mühimmat haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

TEM otoyolunda durdurulan 3 araçtan 101 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mühimmat çıktı. Olayla ilgili 5 şüpheli tutuklandı.

GÜNCEL

Mardin’in Derik ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 10 Eylül 2024 tarihinde 8 ayrı eve düzenlediği baskınlarda, çok sayıda silah ve...

DÜNYA

ABD yönetimi, siyonist işgal rejimine askeri alanda kullanılacak ağır hizmet tank römorkları ve ilgili ekipmanlarının satışı kararı aldı.

GÜNCEL

Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilirken, 2 şahıs da yakalandı.

GÜNCEL

Darende ilçesinde silah ticaretine yönelik bir adreste yapılan aramada, 4'ü kuru sıkı 8 adet tabanca, 5 adet av tüfeği ile...

DÜNYA

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, ülkesinin Ukrayna'ya yönelik desteğini sürdüreceğini belirtti.

GÜNCEL

Şanlıurfa Viranşehir'de 10 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyonda silah ve mühimmat ele geçirilirken, 2 şahıs da tutuklandı.

DÜNYA

ABD eski Başkanı Donald Trump, seçim konuşmasında Ukrayna’ya ve diğer ülkelere yapılan silah yardımlarının ardından ABD’nin mühimmatının tükendiğini vurguladı.

GÜNCEL

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'ye yönelik operasyonda tespit edilen sığınakta mühimmat ve patlayıcı düzenekleri ele geçirildi.

GÜNCEL

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen arama tarama faaliyetlerinde PKK elemanlarına ait çok sayıda silah ve malzeme ele geçirildi.

DÜNYA

Finlandiya Başbakanı Petteri Orpo, Rusya'nın Ukrayna'daki savaşının, ülkesinin mühimmat üretiminde artışa gitmesine neden olduğunu söyledi.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde düzenlenen “Gürz 5" operasyonlarında 76 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini, 102 adet...

Vefatlar