narkotik Haberleri

narkotik haberleri ve güncel narkotik gelişmeleri, narkotik ile ilgili tüm video, narkotik fotoğrafları ve narkotik haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen narkotik operasyonunda uyuşturucu madde satan 4 kişi gözaltına alındı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde uyuşturucu madde kullanımı ve satışıyla mücadeleye yönelik düzenlenen çalışmada araçta yapılan aramada 10 parça halinde 16 kilo...

GÜNCEL

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 6-13 Temmuz tarihleri arasından yapılan uyuşturucu operasyonlarında, yaklaşık 46 kilogram uyuşturucu madde...

GÜNCEL

Batman'da iki araçta yapılan aramada 81 kilo 124 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken gözaltına alınan 2 şüpheli ise tutuklandı.

GÜNCEL

Adıyaman Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde imalatı yapabileceği şüphesi bulunan  şahıslarla yönelik yapılan operasyonda 2 kişi yakalandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'da narkotik suçlarla mücadele kapsamında ekili halde 418 kök kenevir bitkisi ele geçirilirken 1 şahıs da gözaltına alındı.

GÜNCEL

Kale uygulama noktasında bir yolcu otobüsünde yapılan aramada, 13 kilogram 558 gram skunk maddesi ele geçirilirken, bir şüpheli gözaltına alındı.

GÜNCEL

Adana'da durdurulan bir kamyonetin kasasında, 15 paket halinde 8 kilogram esrar ele geçirilirken kamyonetin sürücüsü tutuklandı.

GÜNCEL

Bursa'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün birlikte yürüttüğü çalışmalar kapsamında Bursa ve İznik merkezli 7...

GÜNCEL

Bingöl’de Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen narkotik operasyonlarında yakalanan 11 şüpheliden 5’i tutuklandı

Vefatlar