Nijerya Haberleri

nijerya haberleri ve güncel nijerya gelişmeleri, nijerya ile ilgili tüm video, nijerya fotoğrafları ve nijerya haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

Afrika'nın en kalabalık ülkesi Nijerya'da maymun çiçeği virüsü (mpox) vaka sayısının 48'e çıktığı belirtildi.

DÜNYA

Nijerya'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sellerde, 179 kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Nijerya'nın Ondo eyaletinde minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 16 kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Nijerya'nın Jigawa eyaletinde etkili olan yağışlar nedeniyle meydana gelen sel felaketinde, 33 kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Nijerya'nın Bauchi eyaletinde aşırı yağışların yol açtığı sellerde 28 kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Nijerya'da 2024'ün başından bu yana onaylanmış maymun çiçeği (mpox) vakalarının sayısı 39 olduğu ve şu ana kadar herhangi bir ölümün...

DÜNYA

Nijerya'nın Taraba eyaletinde yolcu otobüsüne düzenlenen silahlı saldırıda 8 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

DÜNYA

Nijerya'nın Benue eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda 30 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.

DÜNYA

Nijerya'nın Jigawa eyaletinde yolcu taşıyan kanonun batması sonucu meydana gelen kazada, 5 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi kayboldu.

DÜNYA

Nijerya'nın güneyindeki İmo eyaletinde gerçekleşen silahlı saldırıda 8 kişi hayatını kaybetti, birçok kişi de yaralandı.

DÜNYA

Nijerya Devlet Başkanı Bola Tinubu, ülkedeki kitlesel hükümet karşıtı protestoların organizatörlerine ve katılımcılarına protestoları durdurmaları ve yetkililerle diyaloğa girmeleri çağrısında...

DÜNYA

Nijerya'da artan hayat pahalılığına karşı düzenlenen protestolarda 17 kişi hayatını kaybetti, 300'den fazla kişi gözaltına alındı.

Vefatlar