nusaybin Haberleri

nusaybin haberleri ve güncel nusaybin gelişmeleri, nusaybin ile ilgili tüm video, nusaybin fotoğrafları ve nusaybin haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin'in Nusaybin ilçesi kırsalında gerçekleştirilen "Gürz-11" operasyonunda 2 PKK elemanının etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

GÜNCEL

Mardin’in Nusaybin ilçesinde bir apartmanın 6’ncı katından düşen 5 yaşındaki kız çocuğu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Mardin’in Nusaybin ilçesinde Kur’an Nesli Platformu tarafından düzenlenen “Hayat Namazla Güzel” temalı etkinlik, ilçenin tarihi Zeynel Abidin Camii’nde düzenlendi.

GÜNCEL

Mardin’in Nusaybin ilçesindeki 8 bölgede, 31 Ağustos-14 Eylül tarihleri arasında 15 gün süreyle ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildi.

GÜNCEL

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, iki otomobilin karıştığı trafik kazasında, 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

GÜNCEL

Mardin’in Nusaybin ilçesi Beyazsu piknik alanında serinlemek için suya giren 4 yaşındaki çocuk, boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

GÜNCEL

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, Doğalgaz firması tarafından cadde üzerinde yapılan kazı çalışmasında, yolun altına gömülmüş El Yapımı Patlayıcı (EYP) olduğu değerlendirilen...

GÜNCEL

Mardin’in Nusaybin ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen kadına tır'ın çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

GÜNCEL

Mardin’in Nusaybin ilçe merkezinde, yolun karşısına geçmek isteyen kadına tır’ın çarpması sonucu kadın, feci bir şekilde hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Mardin’in Nusaybin ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada, 1 kişi yaralandı. Polis, grubu dağıtmak için havaya ateş etti.

Röportaj

Mardin’in Nusaybin ilçe merkezde PKK’nin "çukur siyaseti" ve "sokağa çıkma yasağı"nın ardından çıkan çatışmalar ve patlayan bombalar nedeniyle kullanılamaz hale...

GÜNCEL

Mardin’in Nusaybin ilçesi uluslararası İpekyolu üzerinde seyir halindeki mazot yüklü tankerin lastikleri alev aldı.

Vefatlar