operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Düzce'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 750 gram sentetik kannabionid maddesi ele geçirildi, uyuşturucu satıcısı 2 kişi ile uyuşturucu kullanan 1 kişi...

GÜNCEL

MİT, PKK/KCK'nin İran sorumlusu olduğu belirtilen Saliha Akbıyık'ı Irak'ın Süleymaniye kentinde düzenlenen operasyonla öldürüldüğünü duyurdu.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

GÜNCEL

Aydın'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 2 kilogramdan fazla metamfetamin, sentetik haplar, ruhsatsız silahlar ve uyuşturucu kullanım aparatları ele geçirilirken, 33 şüpheli...

GÜNCEL

Şırnak'ta son bir haftada yapılan kaçakçılık, uyuşturucu ve asayiş operasyonlarında 72 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

GÜNCEL

Ankara'da uyuşturucu imalat ve satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'da düzenlenen 2 ayrı uyuşturucu operasyonunda, 29 kilo 500 gram sentetik uyuşturucu ve 3 bin 869 uyuşturucu hap ele geçirildi,...

GÜNCEL

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen önleyici kolluk devriyesi sırasında, 9 şüphelinin ev ve araçlarında arama yapıldı.

GÜNCEL

Şırnak İl merkezi ve ilçelerinde yapılan uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında, 75 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

GÜNCEL

Muğla'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

GÜNCEL

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 14 şüpheli yakalandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine 5 ilde yapılan PKK operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Vefatlar