ORMAN YANGINI Haberleri

ORMAN YANGINI haberleri ve güncel ORMAN YANGINI gelişmeleri, ORMAN YANGINI ile ilgili tüm video, ORMAN YANGINI fotoğrafları ve ORMAN YANGINI haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


Gündem

İzmir Menderes'te meydana gelen orman yangınının kontrol altına alındığı bildirildi.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'deki orman yangınlarıyla ilgili 7 şüphelinin gözaltına alındığını, Bolu'da ise 2 şüphelinin tutuklandığını bildirdi.

DÜNYA

Selanik Aristoteles Üniversitesi'nde ekoloji ve orman yangınları profesörü Alexandros Dimitrakopoulos, ülkedeki havanın Mısır'dakine benzemeye başlayacağı konusunda uyardı.

Gündem

AFAD, Antalya'daki vatandaşlara, 10 gün boyunca meteorolojik nedenlerle açık alanda ateş yakmamaları konusuna SMS'li uyarı yaptı.

Gündem

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 21 yılda orman alanını 20,8 milyon hektardan 23,4 milyon hektara çıkardıklarını bildirdi.

GÜNCEL

Erzurum Valiliği, orman yangınlarının önüne geçebilmek için bu alanlara girişlerin 15 Ekim'e kadar yasaklandığını duyurdu.

Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ülke genelinde aşırı sıcaklar, bazı bölgelerde de rüzgarın etkili olacağına dikkat çekerek...

Gündem

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde 2 farklı noktada orman yangını başladı.

Vefatlar