otobüs Haberleri

otobüs haberleri ve güncel otobüs gelişmeleri, otobüs ile ilgili tüm video, otobüs fotoğrafları ve otobüs haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Batman'da bir yolcu otobüsünde yapılan aramada uyuşturucu ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

GÜNCEL

Malatya’da, valizinde yüklü miktarda uyuşturucu bulunan zanlı, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DÜNYA

Pakistan'ın doğusundaki Pencap eyaletinde bir otobüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti, bazı kişiler de...

GÜNCEL

Ankara Polatlı'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden otobüs sürücüsü Çetin Karayel ile birlikte 5 kişinin cenazesi uçakla Ağrı'ya getirildi.

GÜNCEL

İstanbul'un Pendik ilçesinde geçtiğimiz günlerde İETT otobüsünün çarptığı binada yıkım işlemine başlandı.

GÜNCEL

Erzincan-Sivas kara yolunda meydana gelen otobüs kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 41 yolcu yaralandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'da jandarma kontrol noktasında durdurulan otobüsün bagaj kısmında gerçekleştirilen aramada uyuşturucu madde bulundu.

GÜNCEL

Siirt'te kontrolden çıkarak orta refüje giren ve ardından bariyerlere çarparak duran yolcu otobüsünde ölen ya da yaralanan olmadı.

DÜNYA

Nepal'in Chitwan bölgesinde 2 otobüsün heyelan nedeniyle nehre yuvarlanması sonucu 62 kişi kayboldu.

DÜNYA

Hindistan'ın kuzeyindeki Uttar Pradesh eyaletinde bir otobüsün bir süt tankeriyle çarpışması sonucu en az 18 kişi öldü, 19 kişi yaralandı.

DÜNYA

Brezilya'da otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 10 kişi hayatını kaybetti, 42 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Mersin'de, bir firmanın işçilerini taşıyan otobüsün, karşı şeride geçip yine işçilerin bulunduğu başka bir otobüs ile içinde uzman çavuşların olduğu...

Vefatlar