Özbekistan Haberleri

Özbekistan haberleri ve güncel Özbekistan gelişmeleri, Özbekistan ile ilgili tüm video, Özbekistan fotoğrafları ve Özbekistan haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

Rusya'nın, Özbekistan'da inşa edeceği nükleer enerji santrali projesine ilişkin çalışmaların başlatılmasını öngören protokol imzalandı.

DÜNYA

Afganistan İslam Emirliği'ni ziyaret eden Özbekistan Başbakanı Abdullah Nigmatoviç Arifov, Dışişleri Bakanı Emir Han Muttaki ile yaptığı görüşmede, Afganistan ile...

DÜNYA

Özbekistan Başbakanı Abdullah Nigmatoviç Arifov ve beraberindeki üst düzey heyeti taşıyan uçak bu sabah Kabil Uluslararası Havalimanı'na iniş yaptı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, " İlimiz Şanlıurfa Özbekistan'a yaklaşık olarak 2 buçuk milyon dolar civarında ihracat yapmakta olup...

DÜNYA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'in huzurunda iki ülke arasında 18 anlaşma imzalandı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye ziyarette bulunan Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi.

Vefatlar